Previous Page  6 / 12 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 6 / 12 Next Page
Page Background

6

L

es

G

Laces

D

essert

G

LacÉ

F

ruIt

De

La

P

assIon

et

c

hocoLat

4–6 Portionen

Art.Nr

. K-400173

• Erfrischendes Passionsfrucht Sorbet und edle Grand Cru

Schokoladen Glace mit Meringue Tropfen, Biskuit und Rahm.

• Le sorbet de fruit de la passion rafraichissant et la glace au

chocolat noble Grand Cru. Avec des larmes de meringues,

du biscuit et de la chantilly.

• Refreshing passion fruit sorbet and specially selected Grand

Cru chocolate 65% with meringues, sponge biscuit and

whipped cream.

D

essert

G

LacÉ

F

raIse

/V

anILLe

(s

oMMer

/

ÉtÉ

/

suMMer

) /

F

raMBoIse

/V

anILLe

(W

Inter

/

hIVer

/

WInter

)

4–6 Portionen

Art.Nr

. K-40174

4–6 Portionen Art. Nr. K-40175

• Im Sommer die beliebte Kombination mit Erdbeer Sorbet und

Vanille Glace, im Winter mit Himbeer Sorbet und Vanille Glace.

Mit Meringue Tropfen, Biskuit und Rahm.

• En été, ce dessert glacé est un de nos produits favoris et contient

le sorbet de fraise et la glace vanille. En hiver le tour est au sorbet

de framboise et à la glace vanille. Avec des larmes de meringue,

du biscuit et de la chantilly

• In the summer this popular dessert is made with strawberry sorbet

and vanilla ice-cream. In winter raspberry takes the place of straw-

berry. With meringue, sponge biscuit and whipped cream.